Sari la conținut
Coș
0 articole

Blog Schwarzkopf

TONURILE DE GALBEN LA PĂRUL BLOND

Naturalețe și luciu - asta doresc majoritatea femeilor de la noua lor culoare a părului. Dar uneori colorarea nu are efectul dorit imediat. O problemă des întâlnită printre blonde: tonurile de galben în păr. Îți explicăm cum se întâmplă și cum să scapi de el.

Atrăgător, tineresc și plin de „joie de vivre” - aceste atribute pozitive sunt frecvent asociate cu părul blond. Cu siguranță acesta este unul dintre motivele pentru care această culoare a părului este atât de populară. Și de ce înlocuiește adesea nuanța naturală. De la închis la deschis: la fel de popular printre brunete ca și printre blondele naturale. Datorită decolorării, schimbarea culorii nu este o problemă pentru niciun tip de păr. Dar, deoarece iluminarea este printre cele mai pronunțate modificări de culoare, trebuie să ai grijă deosebită atunci când o faci acasă. Efecte secundare neatractive, cum ar fi decolorarea în tonuri de galben a părului, pot apărea oricum. Există sfaturi și trucuri utile pentru a preveni aceste tonuri de galben. Dar să începem cu noțiunile de bază ale decolorării:

Ce ar trebui să știi despre decolorare

Produsele de decolorare nu conțin culoare, ci mai degrabă substanțe de decolorare, cum ar fi peroxidul de hidrogen. Indiferent dacă le aplici acasă sau la salon, acestea îndepărtează pigmenții naturali din păr și astfel îl decolorează în timpul procesului de decolorare. În timpul tratamentului, părul ia diferite nuanțe intermediare, cum ar fi tonurile roșiatice, portocalii și, desigur, galbene - etapa finală a culorii înainte de blond.

De ce părul blond devine galben?

Există multe cauze posibile pentru tonurile de galben. Iată două motive: pigmentul s-a decolorat și faptul că părul blond este mai poros.

Tonurile de galben din părul blond sunt cauzate de decolorarea pigmentului

Pigmentul folosit de stilist pentru a-ți oferi un păr blond, strălucitor nu va rămâne în păr pentru mult timp. Pe măsură ce continui să îți speli părul, acesta se va decolora inevitabil. Aceasta înseamnă că pigmenții galbeni vor începe să fie din nou vizibili în păr.
Cum să previi îngălbenirea: încearcă să nu îți speli prea des părul, astfel încât pigmentul să rămână pe păr cât mai mult posibil. Știm că acest lucru este mai ușor de spus decât de făcut, așa că, dacă nu poți reduce numărul de spălări ale părului, ia în considerare investiția într-un șampon pentru fixarea culorii pentru a neutraliza galbenul.

Tonurile de galben din părul blond din cauza porozității

Părul blond s-a dovedit a fi mai poros decât cel de alte culori. Acest lucru duce la absorbția multor minerale găsite în apă, ceea ce determină decolorarea în timp. Când îți decolorezi părul, se deschid porii astfel încât să absoarbă culoarea, ceea ce înseamnă că decolorarea repetată îi poate forța să rămână în permanență deschiși și, prin urmare, să absoarbă tot ceea ce nu ar trebui, de ex. clor din piscine, care poate duce la părul în tonuri verzi sau galbene.

Cum să previi îngălbenirea: apa dură conține o mulțime de minerale și metale care pot face ravagii atunci când sunt absorbite. Un filtru de duș este o soluție excelentă pentru menținerea strălucirii blondului și pentru a arăta ca și cum ai fi ieșit din salon. Când vine vorba de clor, pur și simplu udă-ți părul înainte de a intra în piscină. Cu suvițele deja saturate, nu există nicio modalitate de a absorbi clorul, apoi pur și simplu clătește părul imediat ce ai ieșit din piscină.

Contracararea tonurilor de galben din părul blond

Pe măsură ce îți speli părul colorat mai des, munca grea pe care o depui tu sau stilistul tău pentru a obține nuanța potrivită de blond va fi treptat spălată. Pentru a preveni îngălbenirea părului pe măsură ce culoarea îmbătrânește, ai nevoie de un bun produs anti-îngălbenire. Produsul potrivit ar trebui să echilibreze tonurile de galben și, prin urmare, va fi adesea o nuanță albastră sau violet. Există șampoane și balsamuri care promit că vor ajuta, iar unele funcționează bine, dar majoritatea oamenilor nu au răbdarea să aștepte ca produsul să acționeze în timp ce se spală pe păr.

Spumele și spray-urile sunt o alternativă bună. Spuma anti-îngălbenire de reîmprospătare de la Schwarzkopf este ideală pentru utilizare între colorări și te ajută să îți păstrați blondul rece ca gheața. Dacă ești presată de timp, încearcă spray-ului Anti- îngălbenire C1, care funcționează ca un balsam fără clătire pentru persoanele ocupate. Îți menține părul vibrant și combate tonurile de galben, precum și îngrijește cu protecția UV. O adevărată formulă de putere!

Cea mai bună îngrijire pentru părul decolorat

Obține un păr lucios cu aspect natural după ce ai scăpat de tonurile de galben - asigură-te că îți răsfeți părul cu îngrijire suplimentară. O mască nutritivă cu ulei și extract de citrice este ideală, deoarece împrospătează blondul și contracarează tonurile de galben în același timp. Ingredientele hrănitoare răsfăță, de asemenea, părul care a fost deteriorat de decolorare.

Sfaturi suplimentare pentru o strălucire și mai blondă sunt prezentate de expertul în păr Schwarzkopf, Armin Morbach, în următorul videoclip:

Ce ar trebui să știi despre decolorare

Chiar dacă vorbim adesea despre „colorare” atunci când trecem la blond, acest lucru nu este neapărat precis. Produsele de decolorare nu conțin culoare, ci substanțe de decolorare precum peroxidul de hidrogen. Indiferent dacă le aplici acasă sau la coafor, acestea îndepărtează pigmenții naturali de pe păr și, prin urmare, îl decolorează în timpul procesului de decolorare. În timpul tratamentului, părul ia diferite nuanțe intermediare, cum ar fi tonuri roșiatice, portocalii și, desigur, galbene - etapa finală a culorii înainte de blond.

Cum ajunge galbenul din părul blond?

Există două cauze posibile pentru rezultatul gălbui: aplicarea necorespunzătoare sau alegerea culorii greșite.  

Tonuri de galben din părul blond cauzate de o aplicare necorespunzătoare

Tonurile galbene sunt adesea rezultatul clătirii prea devreme a produsului de decolorare. Multe femei își verifică părul în timpul procesului de decolorare, încep să-și facă griji atunci când observă că părul lor este portocaliu, nu blond și încheie tratamentul prea curând. Clătirea prea devreme duce la tonuri galbene. Ceea ce mulți nu știu: decolorarea vizuală nu este un accident, ci doar o etapă intermediară în procesul de iluminare a părului. Ai răbdare și finalizează tratamentul de decolorare. După timpul corect de aplicare, nu mai rămâne nimic din tonurile portocalii și galbene...

Cum să previi tonurile de galben: urmezi instrucțiunile aplicării pentru produs. În special, timpul de tratament trebuie urmat cu precizie. Nu lăsa produsul de decolorare în păr mai mult sau mai puțin decât se recomandă.

Cum să scapi de tonurile de galben: repetă pur și simplu procesul de decolorare cu același produs și recuperează timpul de expunere lipsă. De exemplu, ai clătit produsul de decolorare cu zece minute mai repede? Atunci lasă procesul de decolorare să-și facă treaba exact acele zece minute în timpul unei a doua aplicări.

Tonuri de galben din părul blond cauzate de alegerea produsului greșit

Cum să previi tonurile de galben
Verifici ambalajul înainte de a cumpăra o culoare pentru a determina ce culoare te poți aștepta să obții. Fiecare pachet indică diferitele culori de păr inițiale, cu rezultatele respective după o aplicare a acestui produs chiar în dreptul lor. Compară propria culoare naturală a părului cu oferta și selectează produsul de decolorare potrivit pentru tine.

Cum să scapi de tonurile de galben
Poți repeta procesul de decolorare dacă nu ești mulțumită de rezultate. Cu toate acestea, asigură-te că alegi un produs de decolorare mai slab, deoarece părul tău este deja parțial decolorat.

Ai doar o ușoară strălucire în tonuri de galben în păr?

Ajutoarele cosmetice, cum ar fi șamponul argintiu, pot contracara aceste tonuri de galben. Acest produs special conține pigmenți albastru-violet care echilibrează vizual galbenul în calitate de culori complementare. Efectul gălbui se spală din nou după ceva timp, deoarece culoarea se depune doar pe suprafața firului de păr. Cu toate acestea, rezultatele pot diferi între persoane cu această metodă. Încă nu ești mulțumită? Dacă da, poți utiliza și șampon argintiu de mai multe ori, dar nu mai mult decât o dată la două spălări ale părului.  

Îngrijire optimă pentru părul decolorat

Pentru a conferi luciu părului decolorat, dar și un aspect natural după ce ai scăpat de tonurile galbene, ar trebui să-ți răsfeți părul cu îngrijire suplimentară. O mască cu ulei și extract de citrice este ideală, deoarece împrospătează blondul și combate în același timp strălucirea galbenă. Ingredientele hrănitoare răsfăță, de asemenea, părul care a fost deteriorat de decolorare.

Art. Anterior
Art. Următor

Multumesc pentru abonare!

Acest email este deja înregistrat!

Cumpărați aspectul

Alege Opțiunile

Editare opțiune
termeni si Conditii

 

Atenționare

Acest website isi propune sa ofere membrilor sai inregistrati informatii si anunturi de ultima ora complete si exacte. Cu toate acestea insa, toate informatiile, sfaturile sau orice alte date cuprinse in www.schwarzkopfpro.ro sau in orice alt produs care este realizat si promovat de schwarzkopfpro.ro nu reprezinta activitate de consultanta sau orice fel de activitate de intermediere.

Nu poate fi trasa la raspundere in nicio masura, pentru nicio dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de schwarzkopfpro.ro.

Termenii si Conditiile de acces ale magazinului online SchwarzkopfPRO.ro , prin SKP PROFESIONAL SRLStr. Oradiei 21C, Salonta, jud. Bihor, RO33270388 , J05/935/2014

Te rugam sa parcurgi acest document cu atentie. Prin accesarea siteului schwarzkopfpro.ro aflat la adresa www.schwarzkopfpro.ro, denumit in continuare "SchwarzkopfPRO.ro" sau "SchwarzkopfPRO" , sau prin orice alt fel de accesare a continutului acestui website, esti obligat sa respecti termenii documentului de mai jos asupra caruia ai fost de acord.

In situatia in care nu esti de acord cu termenii prezentului document, te rugam sa parasesti schwarzkopfpro.ro si sa nu mai accesezi acest site. Orice acces al SchwarzkopfPRO va fi considerat, de acum incolo, un accept al termenilor si conditiilor continute in documentul de mai jos.

Termenii prezentului document dateaza de la 01 ianuarie 2015.

  1. Protectia proprietatii intelectuale

Continutul si designul schwarzkopfpro.ro, precum si orice alt material avand legatura cu SchwarzkopfPRO trimis prin email sau furnizat in orice alta modalitate (ca, spre exemplu: articole, design si orice alte materiale la care ne vom referi in continuare ca la "Continut schwarzkopfpro.ro "), apartin schwarzkopfpro.ro si colaboratorilor sai - acolo unde acest lucru este specificat expres - (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu poti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele schwarzkopfpro.ro fara a detine o permisiune scrisa din partea SchwarzkopfPRO .

  1. Utilizarea continutului schwarzkopfpro.ro

Poti copia si printa continutul schwarzkopfpro.ro doar pentru uz personal, lipsita de intentie comerciala. Cu exceptia celor spuse mai sus, Continutul schwarzkopfpro.ro nu poate fi reprodus, modificat si exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatari.

Actiunile descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea schwarzkopfpro.ro:

  1. reproducerea sau stocarea continutului schwarzkopfpro.ro, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei.
  2. modificarea, publicarea, transmiterea, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului schwarzkopfpro.ro, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea schwarzkopfpro.ro.
  3. indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al schwarzkopfpro.ro asupra continutului schwarzkopfpro.ro.

Orice utilizare a continutului schwarzkopfpro.ro in alte scopuri, decat cele permise expres de prezentul document, este interzisa. Cererile de utilizare a continutului schwarzkopfpro.ro in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email: office@eternal.ro

  1. Suspendarea accesului

schwarzkopfpro.ro poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul la continutul schwarzkopfpro.ro sau la o parte a acestui continut.

  1. Schimbari ale site-ului

schwarzkopfpro.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului sau de a schimba preturile produselor fara un aviz prealabil. Comanda efectuata pe site nu reprezinta un accept implicit de prelucrare si livrare a comenzii. Procesarea unei comenzi se face in functie de disponibilitate si de politica interna a companiei. De asemenea, schwarzkopfpro.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

  1. Acord de confidentialitate

Informatia pe care ai furnizat-o despre tine catre schwarzkopfpro.ro va fi folosita doar in concordanta cu termenii Acordului de Confidentialitate al schwarzkopfpro.ro.

  1. Informatii plata si facturare

Magazinul online www.schwarzkopfpro.ro utilizeaza EuPlatesc.ro in calitate de procesator de plati pentru tranzactiile online. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD. Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii, magazinul nostru nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra. Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!"

Factura fiscala va fi trimisa prin e-mail la adresa de e-mail specificata in comanda dumneavoastra in ziua expedierii coletului. In cazul in care nu ati primit Factura fiscala pe e-mail, va rugam sa ne contactati la office@skpro.ro

  1. Informatii livrare

Livrarea se efectueaza prin firma de curierat Cargus. Tarifele de Livrare sunt afișate pe pagina Metode de Livrare.

Livrarea se efectueaza in 24-48 de ore lucratoare.

  1. Infomatii preturi

Preturile produselor contin TVA 19%.

  1. Retur

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la:

– ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun – în cazul în care Cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat

– ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese

Sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract următoarele:

  1. Furnizarea de Bunuri confecţionate după specificaţiile prezentate de Cumparator sau personalizate în mod clar;
  2. Furnizarea de Bunuri care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
  3. Furnizarea de Bunuri sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de Cumparator (Ex.: Aparate de tuns si de contur, placi de intins, Ondulatoare, Uscatoare de par, Aparatura cosmetica, etc.);
  4. Furnizarea de Bunuri care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;
  5. Furnizarea de conţinut digital care nu este livrat pe un suport material, dacă prestarea a început cu acordul prealabil expres al Cumparatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere.

Pentru a inregistra un retur va rugam sa sunati la numarul de telefon +40 784 891 209 sau sa trimiteti in email la office@skpro.ro cu titlul Retur. Costul transportului in cazul unui astfel de retur este suportat in intregime de catre client.

Pentru produse defecte in garantie va rugam sa completati formularul de cerere retur aici.

Dorim să îți aducem la cunoștință faptul că: cuțitele, foliile, înălțătoarele și carcasele mașinilor de tuns si de ras, cablurile electrice și bateriile produselor electrice fără fir nu prezintă subiectul garanției. Aceste piese pot fi schimbate/reparate doar contra cost.

  1. Atentie!

Desi in fiecare moment facem eforturi in vederea asigurarii calitatii si corectitudinii articolelor publicate in site, schwarzkopfpro.ro nu poate garanta, expres sau implicit, in privinta continutului sau, a siteului schwarzkopfpro.ro, a produselor si serviciilor aparute sub egida schwarzkopfpro.ro. schwarzkopfpro.ro nu isi asuma raspunderea, in nicio situatie, pentru nicio dauna, pricinuita direct sau indirect, pentru nicio lipsa de profit directa sau indirecta (incluzand, dar fara a se limita la aceasta enumerare: daune pentru pierderea profitului, intreruperea unor afaceri sau alte daune pecuniare), suferite ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate de site, chiar daca schwarzkopfpro.ro te atentionase anterior ca folosirea acestor informatii fara un consultant de specialitate poate genera astfel de daune.

schwarzkopfpro.ro nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor ori serviciilor furnizate de site.

La cererea schwarzkopfpro.ro, esti de acord sa exonorezi de raspundere schwarzkopfpro.ro pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperi cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii clauzelor prezentului contract.

  1. Forta majora

schwarzkopfpro.ro, afiliatii sau / si in general, furnizorii de informatie catre schwarzkopfpro.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nicio intarziere sau eroare in continutul furnizat de publicatiile schwarzkopfpro.ro, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa schwarzkopfpro.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la schwarzkopfpro.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele schwarzkopfpro.ro, erorile de operare, greva etc.

  1. Diverse

Schimbarea termenilor prezentului acord

schwarzkopfpro.ro este indreptatit, fara notificare si fara indeplinirea unor altor formalitati, sa schimbe termenii prezentului acord. Atunci cand acesti termeni se vor modifica insa schwarzkopfpro.ro te va notifica prin intermediul emailului si prin publicarea in prima pagina a siteului a comentariului schimbarilor intervenite. Accesul in site si folosirea serviciilor schwarzkopfpro.ro dupa momentul notificarii sau al afisarii comentariilor privind schimbarile pe prima pagina a siteului implica faptul ca ti-ai dat acordul asupra noilor termeni ai prezentului acord.

De asemenea, unele servicii oferite de schwarzkopfpro.ro pot face obiectul unor termeni diferiti, care vor fi afisati in cazul fiecarui astfel de serviciu, la loc vizibil, putand fi accesati inainte de folosirea serviciului.

Publicitatea si continutul furnizat de alte parti

Parti ale continutului inclus in schwarzkopfpro.ro pot sa fie furnizate de terte persoane cu care schwarzkopfpro.ro are incheiate contracte de furnizare de continut. De asemenea, in interiorul continutului schwarzkopfpro.ro pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. schwarzkopfpro.ro nu este responsabil in nicio masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, schwarzkopfpro.ro nu este responsabil asupra continutului paginilor la care se face trimitere din schwarzkopfpro.ro.

Notificari

Orice notificare catre schwarzkopfpro.ro trebuie trimisa in scris, prin intermediul postei sau al faxului, la adresa mentionata in prezentul document.

  1. Legea care guverneaza acordul

Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata instantelor romanesti competente de la sediul SKP PROFESIONAL 

 

this is just a warning
Contul meu
Coș de cumpărături
0 Articole