Sari la conținut
Coș
0 articole

Blog Schwarzkopf

SCHWARZKOPF: 120 DE ANI DE INOVAŢIE

Primul şampon, primul fixativ, coloranţi pentru păr recunoscuţi la nivel global şi o nouă definiţie a frumuseţii, fără precedent: povestea Schwarzkopf s-a bazat pe inovaţie. 120 de ani Schwarzkopf - 120 de ani de angajament şi pasiune pentru individualitate, creativitate și modă, sub influența fiecărei ere.

Hans Schwarzkopf Drugstore in Berlin
Povestea de succes a brandului Schwarzkopf a început în interiorul acestui magazin.

Totul a început în urmă cu 120 de ani, într-o mică farmacie din Berlin: Hans Schwarzkopf a inventat primele produse revoluționare pentru păr care, în scurt timp, au fost căutate la nivel global. Astăzi, Schwarzkopf este deţinut de Henkel - şi este unul dintre cele mai de succes branduri internaţionale. Inovaţiile sale în îngrijirea părului, styling şi colorare sunt pioniere. Sunt mai mult decât nişte simple produse: vorbim despre frumuseţea individuală, starea de bine şi exprimarea celei mai bune versiuni a ta - cu posibilităţi nelimitate. Alăturaţi-vă unei călătorii în trecut alături de Schwarzkopf!

1898

Hans Schwarzkopf, chimist şi farmacist, inaugurează un magazin de coloranţi pentru păr, medicamente şi parfumuri pe strada Passauer din Berlin-Charlottenburg. A anticipat că acest magazin va deveni piatra de temelie a uneia dintre cele mai importante companii de îngrijire a părului din lume?

1903

Prima inovaţie nu se lasă așteptată prea mult timp: Hans Schwarzkopf lansează un şampon pudră. Costă 20 de “Pfennige” (cenţi) germani per pungă, se dizolvă în apă şi devine instant mult mai popular decât săpunul solid pentru păr disponibil în acea perioadă. “Şamponul cu figura neagră“ devine instant un succes.

1927

Următorul succes pentru compania Schwarzkopf constă în introducerea primului şampon lichid pentru păr pe piaţa europeană.

1933

Urmează primul șampon pentru păr din lume fără săpun/non-alcalin: “Onalkal” este privit ca mama tuturor şampoanelor moderne. Pe lângă produsele pentru îngrijirea părului, soluțiile de permanent pentru păr extind gama.

1947

Cu “Onaltherma”, Schwarzkopf introduce pe piaţa germană prima soluție de permanent la rece. Creează bucle fără a mai fi nevoie să încălzești părul până la aproape 100 de grade. În acelaşi timp, cu “Poly Color”, Schwarzkopf introduce o vopsea pentru păr destinată consumatorilor finali.

1949

Schwarzkopf introduce pe piaţa germană “Schauma Creme-Schaumpon“, ambalat la tub. Un succes răsunător: “ Schauma“ devine simbolul şamponului în Germania de Vest - şi creează o piaţă de larg consum pentru şampon în Germania.

1955

Femeile scapă de frica vântului sau a vremii datorită fixativului Taft, prima ”plasă lichidă pentru păr”. Într-o țară ce sărbătorește miracolul economic “Wirtschaftswunder” de după război, se inventează un nou cuvânt: a “tafta” înseamnă ”a-ți acoperi părul cu fixativ”.

1968

Schwarzkopf introduce “Palette Color Shampoo“. Coloranții pentru păr din gama Palette devin din ce în ce mai răspândiți și continuă să livreze expertiza adevărată a culorii.

1974

Este introdusă “Metoda Schwarzkopf“ – un nou concept sistemic creat în jurul permanentului pentru păr ce include consultație, tehnologie și training.

1987

Protejarea mediului înconjurător: Schwarzkopf este primul producător internațional de produse cosmetice care adresează subiectele sociale relevante referitoare la sustenabilitate. Fixativul “Drei Wetter Taft“ trece la o formulă ce conține gaz propulsor fără CFC.

1995

Corporația Henkel, cu sediul la Düsseldorf, preia Schwarzkopf și devine unul dintre cei mari furnizori europeni de produse pentru îngrijirea părului.

1998

Cum este și normal, Schwarzkopf sărbătorește 100 de ani printr-o inovație: “Re-Nature“ este primul colorant pentru păr gri care se auto-pigmentează. Formula sa, când este expusă la oxigenul din aer, redă culoarea naturală a părului.

2004

got2b – un brand tânăr inspirat din trendurile actuale de styling – este introdus în clienții europeni de retail.

2007

Armin Morbach dezvoltă noul Schwarzkopf Looks. Stilistul profesional traduce trendurile în coafuri strălucitoare și moderne ce pot fi purtate de oricine. Modelele sunt fotografiate de nume internaționale celebre precum Patrick Demarchelier.

2016

Împuternicirea femeilor: Schwarzkopf anunță inițiativa evenimentului de caritate "Milioane de Șanse". Împreună cu organizații locale și internaționale de ajutorare, Schwarzkopf implementează proiecte care sprijină fetele și femeile din întreaga lume în construirea unei vieți profesionale de succes și a unui viitor personal.

2017

Schwarzkopf aduce cel mai recent trend de îngrijire a culorii direct din saloane în casa ta: ColorExpert combină culori încântătoare ale părului cu o îngrijire intensă. Sistemul în 3 trepte cu tehnologia OMEGAPLEX® protejează micro-legăturile din interiorul firului de păr, chiar și atunci când este colorat. Rezultatele sunt culori radiante și păr hidratat în profunzime.

2018

Schwarzkopf este un exemplu în inovare: pentru a marca aniversarea a 120 de ani, brandul sărbătorește frumusețea individuală cu ajutorul campaniei #createyourstyle - o îndepărtare de la idealurile fizice ale frumuseții. Diversitatea, autenticitatea și încrederea sunt în centrul atenției. Ceea ce contează cu adevărat este ca stylingul să fie distractiv. Schwarzkopf dorește să continue să contribuie la acest lucru.

Art. Anterior
Art. Următor

Multumesc pentru abonare!

Acest email este deja înregistrat!

Cumpărați aspectul

Alege Opțiunile

Editare opțiune
termeni si Conditii

 

Atenționare

Acest website isi propune sa ofere membrilor sai inregistrati informatii si anunturi de ultima ora complete si exacte. Cu toate acestea insa, toate informatiile, sfaturile sau orice alte date cuprinse in www.schwarzkopfpro.ro sau in orice alt produs care este realizat si promovat de schwarzkopfpro.ro nu reprezinta activitate de consultanta sau orice fel de activitate de intermediere.

Nu poate fi trasa la raspundere in nicio masura, pentru nicio dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de schwarzkopfpro.ro.

Termenii si conditiile de acces ale siteului schwarzkopfpro.ro , detinut si administrat de ETERNAL BEAUTY SRL, Strada Iosif Vulcan 13, Salonta, Jud. Bihor, Romania, RO 8530622, J05/745/1996.

Te rugam sa parcurgi acest document cu atentie. Prin accesarea siteului schwarzkopfpro.ro aflat la adresa https://www.schwarzkopfpro.ro, denumit in continuare "schwarzkopfpro.ro", sau prin orice alt fel de accesare a continutului acestui website, esti obligat sa respecti termenii documentului de mai jos asupra caruia ai fost de acord.

In situatia in care nu esti de acord cu termenii prezentului document, te rugam sa parasesti schwarzkopfpro.ro si sa nu mai accesezi acest site. Orice acces al schwarzkopfpro.ro va fi considerat, de acum incolo, un accept al termenilor si conditiilor continute in documentul de mai jos.

Termenii prezentului document dateaza de la 01 ianuarie 2015.

 1. Protectia proprietatii intelectuale

Continutul si designul schwarzkopfpro.ro, precum si orice alt material avand legatura cu schwarzkopfpro.ro trimis prin email sau furnizat in orice alta modalitate (ca, spre exemplu: articole, design si orice alte materiale la care ne vom referi in continuare ca la "Continut schwarzkopfpro.ro "), apartin schwarzkopfpro.ro si colaboratorilor sai - acolo unde acest lucru este specificat expres - (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu poti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele schwarzkopfpro.ro fara a detine o permisiune scrisa din partea schwarzkopfpro.ro .

 1. Utilizarea continutului schwarzkopfpro.ro

Poti copia si printa continutul schwarzkopfpro.ro doar pentru uz personal, lipsita de intentie comerciala. Cu exceptia celor spuse mai sus, Continutul schwarzkopfpro.ro nu poate fi reprodus, modificat si exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatari.

Actiunile descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea schwarzkopfpro.ro:

 1. reproducerea sau stocarea continutului schwarzkopfpro.ro, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei.
 2. modificarea, publicarea, transmiterea, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului schwarzkopfpro.ro, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea schwarzkopfpro.ro.
 3. indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al schwarzkopfpro.ro asupra continutului schwarzkopfpro.ro.

Orice utilizare a continutului schwarzkopfpro.ro in alte scopuri, decat cele permise expres de prezentul document, este interzisa. Cererile de utilizare a continutului schwarzkopfpro.ro in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email: office@eternal.ro

 1. Suspendarea accesului

schwarzkopfpro.ro poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul la continutul schwarzkopfpro.ro sau la o parte a acestui continut.

 1. Schimbari ale site-ului

schwarzkopfpro.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului sau de a schimba preturile produselor fara un aviz prealabil. Comanda efectuata pe site nu reprezinta un accept implicit de prelucrare si livrare a comenzii. Procesarea unei comenzi se face in functie de disponibilitate si de politica interna a companiei. De asemenea, schwarzkopfpro.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

 1. Acord de confidentialitate

Informatia pe care ai furnizat-o despre tine catre schwarzkopfpro.ro va fi folosita doar in concordanta cu termenii Acordului de Confidentialitate al schwarzkopfpro.ro.

 1. Informatii plata si facturare

Magazinul online www.schwarzkopfpro.ro utilizeaza EuPlatesc.ro in calitate de procesator de plati pentru tranzactiile online. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD. Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii, magazinul nostru nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra. Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!"

Factura fiscala va fi trimisa prin e-mail la adresa de e-mail specificata in comanda dumneavoastra in ziua expedierii coletului. In cazul in care nu ati primit Factura fiscala pe e-mail, va rugam sa ne contactati la office@skpro.ro

 1. Informatii livrare

Livrarea se efectueaza prin firma de curierat Cargus. Tarifele de Livrare sunt afișate pe pagina Metode de Livrare.

Livrarea se efectueaza in 24-48 de ore lucratoare.

 1. Infomatii preturi

Preturile produselor contin TVA 19%.

 1. Retur

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la:

– ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun – în cazul în care Cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat

– ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese

Sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract următoarele:

 1. Furnizarea de Bunuri confecţionate după specificaţiile prezentate de Cumparator sau personalizate în mod clar;
 2. Furnizarea de Bunuri care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
 3. Furnizarea de Bunuri sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de Cumparator (Ex.: Aparate de tuns si de contur, placi de intins, Ondulatoare, Uscatoare de par, Aparatura cosmetica, etc.);
 4. Furnizarea de Bunuri care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;
 5. Furnizarea de conţinut digital care nu este livrat pe un suport material, dacă prestarea a început cu acordul prealabil expres al Cumparatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere.

Pentru a inregistra un retur va rugam sa sunati la numarul de telefon +40 784 891 209 sau sa trimiteti in email la office@skpro.ro cu titlul Retur. Costul transportului in cazul unui astfel de retur este suportat in intregime de catre client.

Pentru produse defecte in garantie va rugam sa completati formularul de cerere retur aici.

Dorim să îți aducem la cunoștință faptul că: cuțitele, foliile, înălțătoarele și carcasele mașinilor de tuns si de ras, cablurile electrice și bateriile produselor electrice fără fir nu prezintă subiectul garanției. Aceste piese pot fi schimbate/reparate doar contra cost.

 1. Atentie!

Desi in fiecare moment facem eforturi in vederea asigurarii calitatii si corectitudinii articolelor publicate in site, schwarzkopfpro.ro nu poate garanta, expres sau implicit, in privinta continutului sau, a siteului schwarzkopfpro.ro, a produselor si serviciilor aparute sub egida schwarzkopfpro.ro. schwarzkopfpro.ro nu isi asuma raspunderea, in nicio situatie, pentru nicio dauna, pricinuita direct sau indirect, pentru nicio lipsa de profit directa sau indirecta (incluzand, dar fara a se limita la aceasta enumerare: daune pentru pierderea profitului, intreruperea unor afaceri sau alte daune pecuniare), suferite ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate de site, chiar daca schwarzkopfpro.ro te atentionase anterior ca folosirea acestor informatii fara un consultant de specialitate poate genera astfel de daune.

schwarzkopfpro.ro nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor ori serviciilor furnizate de site.

La cererea schwarzkopfpro.ro, esti de acord sa exonorezi de raspundere schwarzkopfpro.ro pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperi cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii clauzelor prezentului contract.

 1. Forta majora

schwarzkopfpro.ro, afiliatii sau / si in general, furnizorii de informatie catre schwarzkopfpro.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nicio intarziere sau eroare in continutul furnizat de publicatiile schwarzkopfpro.ro, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa schwarzkopfpro.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la schwarzkopfpro.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele schwarzkopfpro.ro, erorile de operare, greva etc.

 1. Diverse

Schimbarea termenilor prezentului acord

schwarzkopfpro.ro este indreptatit, fara notificare si fara indeplinirea unor altor formalitati, sa schimbe termenii prezentului acord. Atunci cand acesti termeni se vor modifica insa schwarzkopfpro.ro te va notifica prin intermediul emailului si prin publicarea in prima pagina a siteului a comentariului schimbarilor intervenite. Accesul in site si folosirea serviciilor schwarzkopfpro.ro dupa momentul notificarii sau al afisarii comentariilor privind schimbarile pe prima pagina a siteului implica faptul ca ti-ai dat acordul asupra noilor termeni ai prezentului acord.

De asemenea, unele servicii oferite de schwarzkopfpro.ro pot face obiectul unor termeni diferiti, care vor fi afisati in cazul fiecarui astfel de serviciu, la loc vizibil, putand fi accesati inainte de folosirea serviciului.

Publicitatea si continutul furnizat de alte parti

Parti ale continutului inclus in schwarzkopfpro.ro pot sa fie furnizate de terte persoane cu care schwarzkopfpro.ro are incheiate contracte de furnizare de continut. De asemenea, in interiorul continutului schwarzkopfpro.ro pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. schwarzkopfpro.ro nu este responsabil in nicio masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, schwarzkopfpro.ro nu este responsabil asupra continutului paginilor la care se face trimitere din schwarzkopfpro.ro.

Notificari

Orice notificare catre schwarzkopfpro.ro trebuie trimisa in scris, prin intermediul postei sau al faxului, la adresa mentionata in prezentul document.

 1. Legea care guverneaza acordul

Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata instantelor romanesti competente de la sediul ETERNAL BEAUTY.

 

this is just a warning
Contul meu
Coș de cumpărături
0 Articole