Sari la conținut
Coș
0 articole

Blog Schwarzkopf

PONTURI PENTRU PĂR: ACCESORIZAREA COCULUI TĂU

 

Indiferent de lungimea sau tipul părului, un coc elegant îți va asigura întotdeauna un aspect chic și elegant. Și cum vara se apropie, este o coafură grozavă pentru a menține părul departe de față și de gât, pentru a te menține proaspătă. Cu toate acestea, dacă îți arunci părul într-un coc în fiecare zi din comoditate, s-ar putea să devii un pic plictisitoare. Ce se întâmplă dacă ți-am spune că poți continua să-ți aranjezi podoaba într-un coc, dar că nu trebuie să fie atât de monoton?

Un mic truc este să îți accesorizezi cocul, astfel încât să porți un stil diferit în fiecare zi, dar practic nu, înțelegi ce vrem să spunem? Citește mai departe ponturile noastre pentru păr despre cum să reinventezi simplul coc lăsat.

Nu este nimic în neregulă cu o coafură cu coc simplă, dar uneori o schimbare este binevenită.
© Getty Images / JGI/Jamie Grill
Nu este nimic în neregulă cu o coafură cu coc simplă, dar uneori o schimbare este binevenită.

Aranjarea cocului lăsat

Dacă părul tău este în mod natural drept sau ușor ondulat, îl poți lăsa așa cum este. În caz contrar, usucă-l ușor cu uscătorul de păr pentru a obține un finisaj extra elegant înainte de a începe. 

Pasul 1: Spray

Un sfat util este să vă pulverizezi fixativ pe peria de păr înainte de a peria părul. Acest lucru adaugă strălucire și ajută la menținerea sub control a oricăror fire rebele.

Pasul 2: Perie

Perie părul într-o coadă joasă la ceafă. Asigură-te că nu pierzi firele de păr din lateral.

Pasul 3: Răsucire

Răsucește coada de cal în jurul elasticului de păr și fixeaz-o în poziție prin înfășurarea capătului sub elasticul de păr.

Pasul 4: Spray din nou

Menține totul în loc cu un jet rapid de fixativ. Îți recomandăm fixativul Taft Power Invisible cu tehnologie rezistentă la electrizare pentru a oferi cea mai elegantă coafură posibilă.

5 moduri în care să-ți împodobești cocul

După ce ai urmat acești pași și ai aranjat cocul lăsat, acum alegi cu ce aspect și accesoriu dorești să începi:

Elasticul de păr

Fă un pas înapoi în timp cu acest look inspirat din anii '90. Pur și simplu așezi un elastic de păr peste coc și voilà – ți-ai înrămat capodopera! Puteți alege o culoare asemănătoare părului tău (așa cum a făcut modelul nostru) pentru o schimbare subtilă sau poți duce acest aspect retro până la capăt și să optezi pentru o culoare neon, cum ar fi verde, roz sau galben, pentru a ieși cu adevărat în evidență.

Elasticele de păr s-au întors! Lasă acest accesoriu retro să îți învioreze cocul.
© Schwarzkopf
Elasticele de păr s-au întors! Lasă acest accesoriu retro să îți învioreze cocul.

Eșarfa

Un alt look atrăgător, foarte ușor de realizat. Mai întâi ia o eșarfă sau o batistă și pur și simplu înfășoar-o în jurul cocului. Leagă un nod în partea de jos și lasă cele două părți să atârne în jos. Dacă părțile laterale ale eșarfei sunt prea lungi pentru gustul tău, înfășoară eșarfa în jurul cocului a doua oară sau înfășoară capetele dedesubt pentru a le face mai scurte.

Eșarfele nu sunt doar pentru gâtul tău! Folosește-le pentru a-ți personaliza cocul!
© Schwarzkopf
Eșarfele nu sunt doar pentru gâtul tău! Folosește-le pentru a-ți personaliza cocul!

Panglică

Poate ti-a rămas panglică de la ziua ta? De ce nu o reciclăm și o folosim pentru acest look? Găsiți mijlocul panglicii, așază-l pe partea din față a capului și adu ambele părți în partea din spate a capului. Leagă capetele împreună într-o fundă sub coc și lasă capetele să atârne.

© Schwarzkopf
Eșarfele nu sunt doar pentru gâtul tău! Folosește-le pentru a-ți personaliza cocul!

Agrafe / clame

Agrafe subțiri, agrafe groase, agrafe lungi, agrafe scurte etc. - există atât de multe opțiuni când vine vorba de aceste clame fanteziste. Depinde de tine unde vrei să pui clama în păr. Poate una pe fiecare parte a cărării tale sau poate două pe aceeași parte și chiar în spatele urechii, așa cum ne arată modelul nostru? Dacă ai mai multe agrafe, poți asorta ținutele tale cu diferite culori sau poți folosi agrafe din metal, aurii sau argintii pentru ocazii sofisticate și din plastic pentru casual. Posibilitățile sunt nelimitate.

Agrafe. Cu atât de multe posibilități, ele subliniază perfect orice coafură.
© Schwarzkopf
Agrafe. Cu atât de multe posibilități, ele subliniază perfect orice coafură.

Bentițe

Benzile de păr nu sunt doar pentru copii! Sunt o modalitate excelentă de a păstra părul departe de față, precum și de a arăta grozav în același timp. Purtarea unei bentițe de păr, în special una relativ groasă ca modelul nostru, poate schimba întregul aspect al unei ținute, făcând-o mult mai sofisticată. Unele sunt chiar împodobite cu diamante și strasuri, adăugând un plus de strălucire coafurii tale uniforme cu coc.

O modalitate excelentă de a te asigura că părul rămâne departe de fața ta - o netiță de păr este calea de urmat.
© Schwarzkopf
O modalitate excelentă de a te asigura că părul rămâne departe de fața ta - o netiță de păr este calea de urmat.

Tutorial video: Accesorizarea cocului tău

Art. Anterior
Art. Următor

Multumesc pentru abonare!

Acest email este deja înregistrat!

Cumpărați aspectul

Alege Opțiunile

Editare opțiune
termeni si Conditii

 

Atenționare

Acest website isi propune sa ofere membrilor sai inregistrati informatii si anunturi de ultima ora complete si exacte. Cu toate acestea insa, toate informatiile, sfaturile sau orice alte date cuprinse in www.schwarzkopfpro.ro sau in orice alt produs care este realizat si promovat de schwarzkopfpro.ro nu reprezinta activitate de consultanta sau orice fel de activitate de intermediere.

Nu poate fi trasa la raspundere in nicio masura, pentru nicio dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de schwarzkopfpro.ro.

Termenii si conditiile de acces ale siteului schwarzkopfpro.ro , detinut si administrat de ETERNAL BEAUTY SRL, Strada Iosif Vulcan 13, Salonta, Jud. Bihor, Romania, RO 8530622, J05/745/1996.

Te rugam sa parcurgi acest document cu atentie. Prin accesarea siteului schwarzkopfpro.ro aflat la adresa https://www.schwarzkopfpro.ro, denumit in continuare "schwarzkopfpro.ro", sau prin orice alt fel de accesare a continutului acestui website, esti obligat sa respecti termenii documentului de mai jos asupra caruia ai fost de acord.

In situatia in care nu esti de acord cu termenii prezentului document, te rugam sa parasesti schwarzkopfpro.ro si sa nu mai accesezi acest site. Orice acces al schwarzkopfpro.ro va fi considerat, de acum incolo, un accept al termenilor si conditiilor continute in documentul de mai jos.

Termenii prezentului document dateaza de la 01 ianuarie 2015.

 1. Protectia proprietatii intelectuale

Continutul si designul schwarzkopfpro.ro, precum si orice alt material avand legatura cu schwarzkopfpro.ro trimis prin email sau furnizat in orice alta modalitate (ca, spre exemplu: articole, design si orice alte materiale la care ne vom referi in continuare ca la "Continut schwarzkopfpro.ro "), apartin schwarzkopfpro.ro si colaboratorilor sai - acolo unde acest lucru este specificat expres - (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu poti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele schwarzkopfpro.ro fara a detine o permisiune scrisa din partea schwarzkopfpro.ro .

 1. Utilizarea continutului schwarzkopfpro.ro

Poti copia si printa continutul schwarzkopfpro.ro doar pentru uz personal, lipsita de intentie comerciala. Cu exceptia celor spuse mai sus, Continutul schwarzkopfpro.ro nu poate fi reprodus, modificat si exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatari.

Actiunile descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea schwarzkopfpro.ro:

 1. reproducerea sau stocarea continutului schwarzkopfpro.ro, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei.
 2. modificarea, publicarea, transmiterea, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului schwarzkopfpro.ro, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea schwarzkopfpro.ro.
 3. indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al schwarzkopfpro.ro asupra continutului schwarzkopfpro.ro.

Orice utilizare a continutului schwarzkopfpro.ro in alte scopuri, decat cele permise expres de prezentul document, este interzisa. Cererile de utilizare a continutului schwarzkopfpro.ro in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email: office@eternal.ro

 1. Suspendarea accesului

schwarzkopfpro.ro poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul la continutul schwarzkopfpro.ro sau la o parte a acestui continut.

 1. Schimbari ale site-ului

schwarzkopfpro.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului sau de a schimba preturile produselor fara un aviz prealabil. Comanda efectuata pe site nu reprezinta un accept implicit de prelucrare si livrare a comenzii. Procesarea unei comenzi se face in functie de disponibilitate si de politica interna a companiei. De asemenea, schwarzkopfpro.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

 1. Acord de confidentialitate

Informatia pe care ai furnizat-o despre tine catre schwarzkopfpro.ro va fi folosita doar in concordanta cu termenii Acordului de Confidentialitate al schwarzkopfpro.ro.

 1. Informatii plata si facturare

Magazinul online www.schwarzkopfpro.ro utilizeaza EuPlatesc.ro in calitate de procesator de plati pentru tranzactiile online. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD. Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii, magazinul nostru nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra. Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!"

Factura fiscala va fi trimisa prin e-mail la adresa de e-mail specificata in comanda dumneavoastra in ziua expedierii coletului. In cazul in care nu ati primit Factura fiscala pe e-mail, va rugam sa ne contactati la office@skpro.ro

 1. Informatii livrare

Livrarea se efectueaza prin firma de curierat Cargus. Tarifele de Livrare sunt afișate pe pagina Metode de Livrare.

Livrarea se efectueaza in 24-48 de ore lucratoare.

 1. Infomatii preturi

Preturile produselor contin TVA 19%.

 1. Retur

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la:

– ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun – în cazul în care Cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat

– ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese

Sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract următoarele:

 1. Furnizarea de Bunuri confecţionate după specificaţiile prezentate de Cumparator sau personalizate în mod clar;
 2. Furnizarea de Bunuri care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
 3. Furnizarea de Bunuri sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de Cumparator (Ex.: Aparate de tuns si de contur, placi de intins, Ondulatoare, Uscatoare de par, Aparatura cosmetica, etc.);
 4. Furnizarea de Bunuri care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;
 5. Furnizarea de conţinut digital care nu este livrat pe un suport material, dacă prestarea a început cu acordul prealabil expres al Cumparatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere.

Pentru a inregistra un retur va rugam sa sunati la numarul de telefon +40 784 891 209 sau sa trimiteti in email la office@skpro.ro cu titlul Retur. Costul transportului in cazul unui astfel de retur este suportat in intregime de catre client.

Pentru produse defecte in garantie va rugam sa completati formularul de cerere retur aici.

Dorim să îți aducem la cunoștință faptul că: cuțitele, foliile, înălțătoarele și carcasele mașinilor de tuns si de ras, cablurile electrice și bateriile produselor electrice fără fir nu prezintă subiectul garanției. Aceste piese pot fi schimbate/reparate doar contra cost.

 1. Atentie!

Desi in fiecare moment facem eforturi in vederea asigurarii calitatii si corectitudinii articolelor publicate in site, schwarzkopfpro.ro nu poate garanta, expres sau implicit, in privinta continutului sau, a siteului schwarzkopfpro.ro, a produselor si serviciilor aparute sub egida schwarzkopfpro.ro. schwarzkopfpro.ro nu isi asuma raspunderea, in nicio situatie, pentru nicio dauna, pricinuita direct sau indirect, pentru nicio lipsa de profit directa sau indirecta (incluzand, dar fara a se limita la aceasta enumerare: daune pentru pierderea profitului, intreruperea unor afaceri sau alte daune pecuniare), suferite ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate de site, chiar daca schwarzkopfpro.ro te atentionase anterior ca folosirea acestor informatii fara un consultant de specialitate poate genera astfel de daune.

schwarzkopfpro.ro nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor ori serviciilor furnizate de site.

La cererea schwarzkopfpro.ro, esti de acord sa exonorezi de raspundere schwarzkopfpro.ro pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperi cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii clauzelor prezentului contract.

 1. Forta majora

schwarzkopfpro.ro, afiliatii sau / si in general, furnizorii de informatie catre schwarzkopfpro.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nicio intarziere sau eroare in continutul furnizat de publicatiile schwarzkopfpro.ro, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa schwarzkopfpro.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la schwarzkopfpro.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele schwarzkopfpro.ro, erorile de operare, greva etc.

 1. Diverse

Schimbarea termenilor prezentului acord

schwarzkopfpro.ro este indreptatit, fara notificare si fara indeplinirea unor altor formalitati, sa schimbe termenii prezentului acord. Atunci cand acesti termeni se vor modifica insa schwarzkopfpro.ro te va notifica prin intermediul emailului si prin publicarea in prima pagina a siteului a comentariului schimbarilor intervenite. Accesul in site si folosirea serviciilor schwarzkopfpro.ro dupa momentul notificarii sau al afisarii comentariilor privind schimbarile pe prima pagina a siteului implica faptul ca ti-ai dat acordul asupra noilor termeni ai prezentului acord.

De asemenea, unele servicii oferite de schwarzkopfpro.ro pot face obiectul unor termeni diferiti, care vor fi afisati in cazul fiecarui astfel de serviciu, la loc vizibil, putand fi accesati inainte de folosirea serviciului.

Publicitatea si continutul furnizat de alte parti

Parti ale continutului inclus in schwarzkopfpro.ro pot sa fie furnizate de terte persoane cu care schwarzkopfpro.ro are incheiate contracte de furnizare de continut. De asemenea, in interiorul continutului schwarzkopfpro.ro pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. schwarzkopfpro.ro nu este responsabil in nicio masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, schwarzkopfpro.ro nu este responsabil asupra continutului paginilor la care se face trimitere din schwarzkopfpro.ro.

Notificari

Orice notificare catre schwarzkopfpro.ro trebuie trimisa in scris, prin intermediul postei sau al faxului, la adresa mentionata in prezentul document.

 1. Legea care guverneaza acordul

Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata instantelor romanesti competente de la sediul ETERNAL BEAUTY.

 

this is just a warning
Contul meu
Coș de cumpărături
0 Articole