Sari la conținut
Coș
0 articole

Blog Schwarzkopf

MĂȘTI DE PĂR: MAI MULTĂ ÎNGRIJIRE

Fiecare tip de păr are nevoi diferite, așa că este esențială alegerea produselor corecte, cu ingrediente potrivite nevoilor noastre individuale. Totodată, timpul pe care o femeie activă îl poate aloca îngrijirii și aranjării părului diferă de la o zi la alta: în unele zile putem să ne răsfățăm cu o baie lungă și măști prețioase pentru păr, iar în alte zile optăm pentru un duș în grabă și un tratament de reparare cu rezultate imediate, în doar câteva secunde, sau chiar pentru ceva și mai rapid, un tratament fără clătire, care se poate folosi oricând, pe părul uscat. 
GLISS, expert în repararea părului, vine cu o gamă foarte variată de tratamente, gândite atât din punct de vedere al beneficiilor, cât și din punct de vedere al timpului alocat utilizării. Vei putea alege mai ușor tratamentele de păr care ți se potrivesc, pentru a avea zi de zi un păr strălucitor, cu aspect sănătos.

Află recomandările Gliss pentru o îngrijire completă!

În acest articol îți vom prezenta măștile Gliss Protein+ ce pot fi utilizate în 4 feluri pentru a obține un păr rezistent, sănătos și strălucitor.

© Schwarzkopf
Hair marks delve deep into your hair

În timp ce un balsam netezește stratul cuticulei și oferă părului multă hidratare, o mască de păr oferă un tratament mult mai intens. Ingrediente precum uleiurile prețioase hrănesc intens părul uscat sau deteriorat, în timp ce serul de cheratină pătrunde în zonele poroase și repară structura fibrei capilare. Părul tău va rămâne mereu tânăr și sănătos!

Urmează pașii corecți de aplicare a măștilor Gliss Protein+ 4 în 1 explicați în videoclipul de mai jos :

Cum să aplici corect măștile de păr:

 1. Măștile de păr ne pot face părul mai rezistent dacă sunt folosite corespunzător. Folosește o mască de păr cel puțin o dată pe săptămână. Dacă șuvițele tale sunt deosebit de deteriorate, poți, de asemenea, să folosești o mască de două până la trei ori pe săptămână.
 2. Aplică masca pe părul umed cu ajutorul unui pieptene cu dinți rari. Astfel, produsul este distribuit uniform, ajungând până la vârfuri. Nu aplica deasupra urechilor deoarece în această zonă, la rădăcini, părul este oricum mai gras în mod natural.
 3. Acoperă părul cu un prosop cald făcut turban și lasă masca să acționeze în funcție de timpul indicat pe ambalaj. Căldura deschide stratul cuticulei părului, iar ingredientele active ale măștii pot pătrunde și își pot îndeplini scopul.
 4. Clătește bine părul după expirarea timpului. Dacă te afli într-o zonă cu apă dură, folosește o sticlă de apă plată pentru ultimul ciclu de clătire - acest lucru garantează strălucirea.

Sfatul nostru:

Pentru o îngrijire deosebit de intensă, lasă masca în păr în timp ce dormi, folosind-o astfel ca tratament peste noapte. Acoperă părul cu un prosop moale din microfibră pentru a intensifica efectul căldurii și pentru a-ți proteja perna.

© Schwarzkopf
Pentru un păr cu aspect strălucitor și sănătos ar trebui să aplici balsam de păr o dată sau de două ori pe săptămână

Măști de păr: Sfaturi și trucuri

 • Pentru îngrijire intensă, aplică masca șuviță cu șuviță de sus în jos. Această procedură poate dura mai mult, dar este mai eficientă, deoarece garantează că fiecare fir de păr este acoperit.
 • Este deosebit de eficient dacă aplici masca dimineața, îți prinzi părul într-un coc și lași masca să acționeze toată ziua. Seara, clătește bine masca.
 • Tratamentele sub formă de spray care pot rămâne în păr sunt foarte practice. Datorită conținutului scăzut de ulei, acestea sunt deosebit de potrivite pentru părul fin, deoarece nu provoacă încărcarea inutilă a părului.
 • Un mic truc în caz de urgență: dacă tratamentul trebuie făcut rapid, pur și simplu aplică o cantitate mică de mască în palme și maseaz-o pe vârfurile părului. Nu clăti.
© Schwarzkopf

Măști Gliss Protein+ 4 în 1: o mască pentru fiecare problemă

Măștile de păr pot face minuni: cu ajutorul lor părul devine mai ușor de pieptănat, hidratat, moale și  mătăsos, fără fire rebele.

Gama de măști  Gliss Protein+ 4-in-1 cu formule vegane pe bază de proteină din soia & unturi sau uleiuri din nuci acționează asupra structurii firului de păr și o repară chiar de la interior, oferind în același timp o hrănire profundă, strălucire și hidratare pentru un păr mai puternic și strălucitor.

Aceste măști au mai multe tipuri de utilizare:

 1. înainte de șamponare, pentru îngrijire ușoară: aplicați pe părul ud sau uscat, lăsați să acționeze pentru 2-3 minute, apoi clătiți.
 2. ca balsam pentru pieptănare ușoară: aplicați o cantitate mică după șamponare și clătiți.
 3. ca mască pentru reparare intensă: lăsați să acționeze 2-3 minute, apoi clătiți.
 4. ca tratament fără clătire: aplicați o cantitate mică pe vârfuri, pe părul uscat cu prosopul. Nu necesită clătire.

Este important ca masca de păr să fie aleasă în funcție de tipul tău de păr pentru a oferi șuvițelor tale cea mai bună îngrijire posibilă. Beneficiile diferă de la un produs la altul și de aceea este foarte bine să știm ce poate oferi fiecare dintre ele.

© Schwarzkopf

Masca de păr Gliss Protein+ 4 în 1 pentru Strălucire cu proteină din soia & ulei de nucă babassu este creată special pentru părul deteriorat și/ sau vopsit. Aceasta oferă un plus de strălucire, îmbunătățește intensitatea culorii și este antioxidant.

© Schwarzkopf

Masca de păr Gliss Protein+ 4 în 1 pentru Hrănire cu proteină din soia & unt de shea este creată special pentru părul deteriorat, fragil. Oferă părului îngrijire, îi fortifică structura & îl protejează împotriva vîrfurilor despicate.

© Schwarzkopf
Art. Anterior
Art. Următor

Multumesc pentru abonare!

Acest email este deja înregistrat!

Cumpărați aspectul

Alege Opțiunile

Editare opțiune
termeni si Conditii

 

Atenționare

Acest website isi propune sa ofere membrilor sai inregistrati informatii si anunturi de ultima ora complete si exacte. Cu toate acestea insa, toate informatiile, sfaturile sau orice alte date cuprinse in www.schwarzkopfpro.ro sau in orice alt produs care este realizat si promovat de schwarzkopfpro.ro nu reprezinta activitate de consultanta sau orice fel de activitate de intermediere.

Nu poate fi trasa la raspundere in nicio masura, pentru nicio dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de schwarzkopfpro.ro.

Termenii si conditiile de acces ale siteului schwarzkopfpro.ro , detinut si administrat de ETERNAL BEAUTY SRL, Strada Iosif Vulcan 13, Salonta, Jud. Bihor, Romania, RO 8530622, J05/745/1996.

Te rugam sa parcurgi acest document cu atentie. Prin accesarea siteului schwarzkopfpro.ro aflat la adresa https://www.schwarzkopfpro.ro, denumit in continuare "schwarzkopfpro.ro", sau prin orice alt fel de accesare a continutului acestui website, esti obligat sa respecti termenii documentului de mai jos asupra caruia ai fost de acord.

In situatia in care nu esti de acord cu termenii prezentului document, te rugam sa parasesti schwarzkopfpro.ro si sa nu mai accesezi acest site. Orice acces al schwarzkopfpro.ro va fi considerat, de acum incolo, un accept al termenilor si conditiilor continute in documentul de mai jos.

Termenii prezentului document dateaza de la 01 ianuarie 2015.

 1. Protectia proprietatii intelectuale

Continutul si designul schwarzkopfpro.ro, precum si orice alt material avand legatura cu schwarzkopfpro.ro trimis prin email sau furnizat in orice alta modalitate (ca, spre exemplu: articole, design si orice alte materiale la care ne vom referi in continuare ca la "Continut schwarzkopfpro.ro "), apartin schwarzkopfpro.ro si colaboratorilor sai - acolo unde acest lucru este specificat expres - (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu poti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele schwarzkopfpro.ro fara a detine o permisiune scrisa din partea schwarzkopfpro.ro .

 1. Utilizarea continutului schwarzkopfpro.ro

Poti copia si printa continutul schwarzkopfpro.ro doar pentru uz personal, lipsita de intentie comerciala. Cu exceptia celor spuse mai sus, Continutul schwarzkopfpro.ro nu poate fi reprodus, modificat si exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatari.

Actiunile descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea schwarzkopfpro.ro:

 1. reproducerea sau stocarea continutului schwarzkopfpro.ro, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei.
 2. modificarea, publicarea, transmiterea, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului schwarzkopfpro.ro, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea schwarzkopfpro.ro.
 3. indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al schwarzkopfpro.ro asupra continutului schwarzkopfpro.ro.

Orice utilizare a continutului schwarzkopfpro.ro in alte scopuri, decat cele permise expres de prezentul document, este interzisa. Cererile de utilizare a continutului schwarzkopfpro.ro in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email: office@eternal.ro

 1. Suspendarea accesului

schwarzkopfpro.ro poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul la continutul schwarzkopfpro.ro sau la o parte a acestui continut.

 1. Schimbari ale site-ului

schwarzkopfpro.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului sau de a schimba preturile produselor fara un aviz prealabil. Comanda efectuata pe site nu reprezinta un accept implicit de prelucrare si livrare a comenzii. Procesarea unei comenzi se face in functie de disponibilitate si de politica interna a companiei. De asemenea, schwarzkopfpro.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

 1. Acord de confidentialitate

Informatia pe care ai furnizat-o despre tine catre schwarzkopfpro.ro va fi folosita doar in concordanta cu termenii Acordului de Confidentialitate al schwarzkopfpro.ro.

 1. Informatii plata si facturare

Magazinul online www.schwarzkopfpro.ro utilizeaza EuPlatesc.ro in calitate de procesator de plati pentru tranzactiile online. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD. Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii, magazinul nostru nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra. Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!"

Factura fiscala va fi trimisa prin e-mail la adresa de e-mail specificata in comanda dumneavoastra in ziua expedierii coletului. In cazul in care nu ati primit Factura fiscala pe e-mail, va rugam sa ne contactati la office@skpro.ro

 1. Informatii livrare

Livrarea se efectueaza prin firma de curierat Cargus. Tarifele de Livrare sunt afișate pe pagina Metode de Livrare.

Livrarea se efectueaza in 24-48 de ore lucratoare.

 1. Infomatii preturi

Preturile produselor contin TVA 19%.

 1. Retur

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la:

– ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun – în cazul în care Cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat

– ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese

Sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract următoarele:

 1. Furnizarea de Bunuri confecţionate după specificaţiile prezentate de Cumparator sau personalizate în mod clar;
 2. Furnizarea de Bunuri care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
 3. Furnizarea de Bunuri sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de Cumparator (Ex.: Aparate de tuns si de contur, placi de intins, Ondulatoare, Uscatoare de par, Aparatura cosmetica, etc.);
 4. Furnizarea de Bunuri care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;
 5. Furnizarea de conţinut digital care nu este livrat pe un suport material, dacă prestarea a început cu acordul prealabil expres al Cumparatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere.

Pentru a inregistra un retur va rugam sa sunati la numarul de telefon +40 784 891 209 sau sa trimiteti in email la office@skpro.ro cu titlul Retur. Costul transportului in cazul unui astfel de retur este suportat in intregime de catre client.

Pentru produse defecte in garantie va rugam sa completati formularul de cerere retur aici.

Dorim să îți aducem la cunoștință faptul că: cuțitele, foliile, înălțătoarele și carcasele mașinilor de tuns si de ras, cablurile electrice și bateriile produselor electrice fără fir nu prezintă subiectul garanției. Aceste piese pot fi schimbate/reparate doar contra cost.

 1. Atentie!

Desi in fiecare moment facem eforturi in vederea asigurarii calitatii si corectitudinii articolelor publicate in site, schwarzkopfpro.ro nu poate garanta, expres sau implicit, in privinta continutului sau, a siteului schwarzkopfpro.ro, a produselor si serviciilor aparute sub egida schwarzkopfpro.ro. schwarzkopfpro.ro nu isi asuma raspunderea, in nicio situatie, pentru nicio dauna, pricinuita direct sau indirect, pentru nicio lipsa de profit directa sau indirecta (incluzand, dar fara a se limita la aceasta enumerare: daune pentru pierderea profitului, intreruperea unor afaceri sau alte daune pecuniare), suferite ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate de site, chiar daca schwarzkopfpro.ro te atentionase anterior ca folosirea acestor informatii fara un consultant de specialitate poate genera astfel de daune.

schwarzkopfpro.ro nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor ori serviciilor furnizate de site.

La cererea schwarzkopfpro.ro, esti de acord sa exonorezi de raspundere schwarzkopfpro.ro pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperi cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii clauzelor prezentului contract.

 1. Forta majora

schwarzkopfpro.ro, afiliatii sau / si in general, furnizorii de informatie catre schwarzkopfpro.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nicio intarziere sau eroare in continutul furnizat de publicatiile schwarzkopfpro.ro, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa schwarzkopfpro.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la schwarzkopfpro.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele schwarzkopfpro.ro, erorile de operare, greva etc.

 1. Diverse

Schimbarea termenilor prezentului acord

schwarzkopfpro.ro este indreptatit, fara notificare si fara indeplinirea unor altor formalitati, sa schimbe termenii prezentului acord. Atunci cand acesti termeni se vor modifica insa schwarzkopfpro.ro te va notifica prin intermediul emailului si prin publicarea in prima pagina a siteului a comentariului schimbarilor intervenite. Accesul in site si folosirea serviciilor schwarzkopfpro.ro dupa momentul notificarii sau al afisarii comentariilor privind schimbarile pe prima pagina a siteului implica faptul ca ti-ai dat acordul asupra noilor termeni ai prezentului acord.

De asemenea, unele servicii oferite de schwarzkopfpro.ro pot face obiectul unor termeni diferiti, care vor fi afisati in cazul fiecarui astfel de serviciu, la loc vizibil, putand fi accesati inainte de folosirea serviciului.

Publicitatea si continutul furnizat de alte parti

Parti ale continutului inclus in schwarzkopfpro.ro pot sa fie furnizate de terte persoane cu care schwarzkopfpro.ro are incheiate contracte de furnizare de continut. De asemenea, in interiorul continutului schwarzkopfpro.ro pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. schwarzkopfpro.ro nu este responsabil in nicio masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, schwarzkopfpro.ro nu este responsabil asupra continutului paginilor la care se face trimitere din schwarzkopfpro.ro.

Notificari

Orice notificare catre schwarzkopfpro.ro trebuie trimisa in scris, prin intermediul postei sau al faxului, la adresa mentionata in prezentul document.

 1. Legea care guverneaza acordul

Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata instantelor romanesti competente de la sediul ETERNAL BEAUTY.

 

this is just a warning
Contul meu
Coș de cumpărături
0 Articole