Sari la conținut
Coș
0 articole

Blog Schwarzkopf

CUM POȚI REMEDIA RUPEREA PĂRULUI

Când părul devine fragil și asemănător paiului, este timpul să iei măsuri și să oferi primul ajutor părului deteriorat. Care sunt cauzele vârfurilor despicate și cum le eliminăm? Ai încredere în sfaturile noastre de specialitate în materie de prevenție a ruperii părului și folosește șampoane și balsamuri minunate din gama Gliss Split Hair Miracle pentru a-ți oferi soluții care să mențină părul sănătos și cu aspect excelent pe tot parcursul anului.

Cu toții ne dorim ca părul să arate fantastic, dar ceea ce este de asemenea important este să se și simtă grozav! Părul cu aspect sănătos este suficient de simplu dacă cunoști sfaturile potrivite și îți faci timp pentru a oferi părului un TLC adecvat. Totuși, ruperea părului poate apărea în ciuda eforturilor noastre, deoarece anotimpurile reci și chiar calde îi afectează sănătatea. De aceea, îți vom oferi câteva trucuri ingenioase pentru a obține strălucire și vei învăța cum să eviți ruperea părului prin îngrijirea folosind gamele potrivite de produse.

Woman holding her hair and looking at her split ends
© Schwarzkopf
Această imagine pare prea familiară??

Ce este de fapt ruperea părului?

În primul rând, este timpul să clarificăm o concepție comună greșită. Mulți cred că ruperea părului și vârfurile despicate sunt una și aceeași. Nu este așa: vârfurile despicate înseamnă că vârfurile părului sunt deteriorate și încep să crape. Pe de altă parte, ruperea părului este mai degrabă o deteriorare structurală pronunțată a firului întreg de păr. Aceste fracturi pot apărea nu doar la vârfuri, ci oriunde în păr, dându-i un aspect fragil și asemănător paiului. Ruperea părului poate apărea în cazul oricărui tip de păr și de orice lungime. Cu toate acestea, părul mai lung și mai subțire este cel mai adesea afectat, deoarece este mai sensibil (de exemplu, din cauza vârstei) și are o suprafață mai mare.

Woman taking off a motorcycle helmet, leaving her hair frizzy
© Schwarzkopf
Și efectuarea activităților zilnice îți poate stresa părul și poate duce la rupere

Care sunt cauzele ruperii părului?

Ruperea părului apare de obicei din cauza influențelor externe care usucă părul, îi reduc flexibilitatea și atacă structura suprafeței. În plus față de factorii de mediu, acestea pot fi deteriorarea din cauza coafatului sau o îngrijire necorespunzătoare. O scurtă prezentare generală a cauzelor:

 • Periaj, tapare sau pieptănare excesivă sau incorectă a părului ud
 • Presiune puternică, precum cea de la elasticele sau agrafele de păr
 • Colorare frecventă, deoarece cuticula părului se deschide în acest proces
 • Tratamente chimice, cum ar fi permanent ondulat
 • Căldură: lumina directă a soarelui, dar și instrumente de coafare, cum ar fi uscătorul de păr, ondulatorul sau un placa de păr. Acesta este motivul pentru care protecția termică pentru păr este atât de importantă.
 • Frecare: eșarfele și puloverele tricotate, în special, pot aspri firele părului.
The Gliss Split Hair Miracle range
© Schwarzkopf
Gama Gliss Split Hair Miracle combate ruperea părului și vârfurile despicate în cel mai scurt timp

Ce ajută la prevenirea ruperii părului?

Repararea este foarte grea odată ce părul s-a rupt, dar deteriorările inițiale ușoare sunt ușor de remediat și poți preveni ruperea părului cu o îngrijire adecvată. Iată cum o faci:

La vârfuri: Taie vârfurile la fiecare șase până la opt săptămâni. Astfel elimini vârfurile care s-au rupt, făcând părul să pară din nou proaspăt și sănătos. Deoarece vârfurile și lungimile sunt de fapt cea mai veche parte a părului nostru și au trecut deja prin multe, au nevoie de îngrijire suplimentară. Pentru hidratarea vârfurilor uscate, la furnizarea de substanțe nutritive importante pot fi folosite uleiurile precum Serul de sigilare Gliss Split Hair Miracle. Firele de păr sunt netezite instantaneu pentru o senzație de păr puternic și sănătos.

Woman looking in the mirror and using the Gliss Split Hair Miracle Sealing Serum
© Schwarzkopf
Serul de sigilare Gliss Split Hair Miracle va ajuta părul să fie sănătos, cu aspect strălucitor

Îngrijirea cu cheratină: Întreabă stilistul tău despre tratamentul cu cheratină. Aceasta este o procedură de netezire din Brazilia care îmbogățește părul cu cheratină. Proteina elastică este componenta principală naturală a părului nostru și o reconstruiește din interior. Rezultatul: păr puternic, neted și suplu. Apropo, tratamentul cu cheratină este potrivit pentru toate tipurile de păr și acționează până la patru luni! Poți achiziționa șampoane și balsamuri care conțin cheratină și protejează împotriva ruperii părului cu aplicare regulată.

Aplică o mască: răsfață-ți părul cu grijă suplimentară sub forma unei măști de păr, utilizată din când în când. Această cremă intensivă conține ingrediente active de reparare care fac părul sănătos și suplu din nou. Încearcă Masca de tratament cu sigilare 2-in-1 Gliss Split Hair Miracle, care repară instantaneu și netezește părul deteriorat și vârfurile despicate datorită complexului său ionic și uleiului din semințe de struguri.  

Woman massaging the Gliss Split Hair Miracle Sealing 2-in-1 Treatment Mask into her hair
© Schwarzkopf
Masca de tratament cu sigilare 2-in-1 Gliss Split Hair Miracle își face imediat magia pentru a repara părul deteriorat

Manipularea prosopului: Ar trebui să tamponezi întotdeauna, dar să nu freci niciodată părul umed pentru a-l usca. Părul plin cu apă se poate rupe mai ușor și, prin urmare, trebuie manipulat cu grijă. Sfat pentru experți: în loc de prosoape obișnuite care pot aspri cuticula, profesioniștii în păr jură că e bine să folosind o cămașă simplă din bumbac. Sunt blânde și nu îndepărtează umezeala de pe păr.

Mai mult decât aer cald: utilizează un uscător de păr cu tehnologie ionică. Nu îndepărtează la fel de multă umiditate din păr, deoarece ionii împart moleculele de apă din păr în fragmente mai mici. Cuticula exterioară a părului este de asemenea sigilată în timpul procesului, ceea ce conferă un plus de luciu.

Coafură inteligentă cu ceramică: Când cumperi o placă de păr sau un ondulator, asigură-te că alegi un dispozitiv cu un strat ceramic. Acest lucru asigură distribuirea căldurii mai uniformă, iar instrumentul de coafare alunecă ușor prin păr, reducând deteriorarea.

Woman brushing her hair from the bottom
© Schwarzkopf
Periază părul de la vârfuri pentru a reduce posibilitatea ruperii.

Mutare bună: Trece peria cu atenție prin păr și începe întotdeauna de la vârfuri. Așa se evită tragerea șuvițelor deja încurcate și ruperea nodurilor mici care s-au format în păr. Cea mai bună alegere pentru părul tău: peria cu păr natural (mistreț, de exemplu).

Păstrarea unui look cool: aplică întotdeauna un agent de protecție termică pe păr înainte de uscare și coafare. Aceasta este o necesitate! Temperaturile ridicate pot deteriora structura și pot cauza ruperea părului. Dacă instrumentele tale de coafat au mai multe setări de temperatură, este de asemenea o idee bună să cobori un pic temparatura. Încearcă ceva în genul spray-ului de protecție termică got2b Guardian Angel 220 °C pentru a proteja părul.

Cum te poate ajuta gama Gliss Split Hair Miracle

Noua gamă Gliss Split Hair Miracle de la Schwarzkopf folosește o tehnologie inovatoare pentru a realiza un sigiliu durabil și puternic, care ajută la combaterea părului despicat. Netezește deteriorările structurale de la rădăcini până la vârfuri și face părul să se simtă și să arate mai sănătos ca oricând, folosind ioniși ulei de semințe de struguri - fără coloranți artificiali.

Woman with frizzy hair looking at the camera
© Schwarzkopf
ÎNAINTE: Te-ai săturat ca părul tău să arate așa?

Nu este nevoie să încerci în continuare diferite produse de reparare, deoarece gama Gliss Split Hair Miracle este cea mai bună apărare împotriva lungimilor deteriorate și a vârfurilor despicate. Venind într-o varietate de produse pentru a se potrivi tuturor nevoilor, poți descoperi Gliss Split Hair Miracle ca ser de păr pentru gestiona părul electrizat, un set cu șampon și balsam zilnic, un balsam fără clătire mai profund și intens pentru părul mai neted și o mască de păr 2-în-1 utilă pentru o hrănire suplimentară a părului tău.

Woman with healthy looking hair looking at the camera
© Schwarzkopf
DUPĂ: Păr minunat datorită gamei Gliss Split Hair Miracle.
Art. Anterior
Art. Următor

Multumesc pentru abonare!

Acest email este deja înregistrat!

Cumpărați aspectul

Alege Opțiunile

Editare opțiune
termeni si Conditii

 

Atenționare

Acest website isi propune sa ofere membrilor sai inregistrati informatii si anunturi de ultima ora complete si exacte. Cu toate acestea insa, toate informatiile, sfaturile sau orice alte date cuprinse in www.schwarzkopfpro.ro sau in orice alt produs care este realizat si promovat de schwarzkopfpro.ro nu reprezinta activitate de consultanta sau orice fel de activitate de intermediere.

Nu poate fi trasa la raspundere in nicio masura, pentru nicio dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de schwarzkopfpro.ro.

Termenii si conditiile de acces ale siteului schwarzkopfpro.ro , detinut si administrat de ETERNAL BEAUTY SRL, Strada Iosif Vulcan 13, Salonta, Jud. Bihor, Romania, RO 8530622, J05/745/1996.

Te rugam sa parcurgi acest document cu atentie. Prin accesarea siteului schwarzkopfpro.ro aflat la adresa https://www.schwarzkopfpro.ro, denumit in continuare "schwarzkopfpro.ro", sau prin orice alt fel de accesare a continutului acestui website, esti obligat sa respecti termenii documentului de mai jos asupra caruia ai fost de acord.

In situatia in care nu esti de acord cu termenii prezentului document, te rugam sa parasesti schwarzkopfpro.ro si sa nu mai accesezi acest site. Orice acces al schwarzkopfpro.ro va fi considerat, de acum incolo, un accept al termenilor si conditiilor continute in documentul de mai jos.

Termenii prezentului document dateaza de la 01 ianuarie 2015.

 1. Protectia proprietatii intelectuale

Continutul si designul schwarzkopfpro.ro, precum si orice alt material avand legatura cu schwarzkopfpro.ro trimis prin email sau furnizat in orice alta modalitate (ca, spre exemplu: articole, design si orice alte materiale la care ne vom referi in continuare ca la "Continut schwarzkopfpro.ro "), apartin schwarzkopfpro.ro si colaboratorilor sai - acolo unde acest lucru este specificat expres - (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu poti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele schwarzkopfpro.ro fara a detine o permisiune scrisa din partea schwarzkopfpro.ro .

 1. Utilizarea continutului schwarzkopfpro.ro

Poti copia si printa continutul schwarzkopfpro.ro doar pentru uz personal, lipsita de intentie comerciala. Cu exceptia celor spuse mai sus, Continutul schwarzkopfpro.ro nu poate fi reprodus, modificat si exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatari.

Actiunile descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea schwarzkopfpro.ro:

 1. reproducerea sau stocarea continutului schwarzkopfpro.ro, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei.
 2. modificarea, publicarea, transmiterea, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului schwarzkopfpro.ro, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea schwarzkopfpro.ro.
 3. indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al schwarzkopfpro.ro asupra continutului schwarzkopfpro.ro.

Orice utilizare a continutului schwarzkopfpro.ro in alte scopuri, decat cele permise expres de prezentul document, este interzisa. Cererile de utilizare a continutului schwarzkopfpro.ro in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email: office@eternal.ro

 1. Suspendarea accesului

schwarzkopfpro.ro poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul la continutul schwarzkopfpro.ro sau la o parte a acestui continut.

 1. Schimbari ale site-ului

schwarzkopfpro.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului sau de a schimba preturile produselor fara un aviz prealabil. Comanda efectuata pe site nu reprezinta un accept implicit de prelucrare si livrare a comenzii. Procesarea unei comenzi se face in functie de disponibilitate si de politica interna a companiei. De asemenea, schwarzkopfpro.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

 1. Acord de confidentialitate

Informatia pe care ai furnizat-o despre tine catre schwarzkopfpro.ro va fi folosita doar in concordanta cu termenii Acordului de Confidentialitate al schwarzkopfpro.ro.

 1. Informatii plata si facturare

Magazinul online www.schwarzkopfpro.ro utilizeaza EuPlatesc.ro in calitate de procesator de plati pentru tranzactiile online. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD. Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii, magazinul nostru nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra. Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!"

Factura fiscala va fi trimisa prin e-mail la adresa de e-mail specificata in comanda dumneavoastra in ziua expedierii coletului. In cazul in care nu ati primit Factura fiscala pe e-mail, va rugam sa ne contactati la office@skpro.ro

 1. Informatii livrare

Livrarea se efectueaza prin firma de curierat Cargus. Tarifele de Livrare sunt afișate pe pagina Metode de Livrare.

Livrarea se efectueaza in 24-48 de ore lucratoare.

 1. Infomatii preturi

Preturile produselor contin TVA 19%.

 1. Retur

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la:

– ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun – în cazul în care Cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat

– ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese

Sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract următoarele:

 1. Furnizarea de Bunuri confecţionate după specificaţiile prezentate de Cumparator sau personalizate în mod clar;
 2. Furnizarea de Bunuri care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
 3. Furnizarea de Bunuri sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de Cumparator (Ex.: Aparate de tuns si de contur, placi de intins, Ondulatoare, Uscatoare de par, Aparatura cosmetica, etc.);
 4. Furnizarea de Bunuri care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;
 5. Furnizarea de conţinut digital care nu este livrat pe un suport material, dacă prestarea a început cu acordul prealabil expres al Cumparatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere.

Pentru a inregistra un retur va rugam sa sunati la numarul de telefon +40 784 891 209 sau sa trimiteti in email la office@skpro.ro cu titlul Retur. Costul transportului in cazul unui astfel de retur este suportat in intregime de catre client.

Pentru produse defecte in garantie va rugam sa completati formularul de cerere retur aici.

Dorim să îți aducem la cunoștință faptul că: cuțitele, foliile, înălțătoarele și carcasele mașinilor de tuns si de ras, cablurile electrice și bateriile produselor electrice fără fir nu prezintă subiectul garanției. Aceste piese pot fi schimbate/reparate doar contra cost.

 1. Atentie!

Desi in fiecare moment facem eforturi in vederea asigurarii calitatii si corectitudinii articolelor publicate in site, schwarzkopfpro.ro nu poate garanta, expres sau implicit, in privinta continutului sau, a siteului schwarzkopfpro.ro, a produselor si serviciilor aparute sub egida schwarzkopfpro.ro. schwarzkopfpro.ro nu isi asuma raspunderea, in nicio situatie, pentru nicio dauna, pricinuita direct sau indirect, pentru nicio lipsa de profit directa sau indirecta (incluzand, dar fara a se limita la aceasta enumerare: daune pentru pierderea profitului, intreruperea unor afaceri sau alte daune pecuniare), suferite ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate de site, chiar daca schwarzkopfpro.ro te atentionase anterior ca folosirea acestor informatii fara un consultant de specialitate poate genera astfel de daune.

schwarzkopfpro.ro nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor ori serviciilor furnizate de site.

La cererea schwarzkopfpro.ro, esti de acord sa exonorezi de raspundere schwarzkopfpro.ro pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperi cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii clauzelor prezentului contract.

 1. Forta majora

schwarzkopfpro.ro, afiliatii sau / si in general, furnizorii de informatie catre schwarzkopfpro.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nicio intarziere sau eroare in continutul furnizat de publicatiile schwarzkopfpro.ro, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa schwarzkopfpro.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la schwarzkopfpro.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele schwarzkopfpro.ro, erorile de operare, greva etc.

 1. Diverse

Schimbarea termenilor prezentului acord

schwarzkopfpro.ro este indreptatit, fara notificare si fara indeplinirea unor altor formalitati, sa schimbe termenii prezentului acord. Atunci cand acesti termeni se vor modifica insa schwarzkopfpro.ro te va notifica prin intermediul emailului si prin publicarea in prima pagina a siteului a comentariului schimbarilor intervenite. Accesul in site si folosirea serviciilor schwarzkopfpro.ro dupa momentul notificarii sau al afisarii comentariilor privind schimbarile pe prima pagina a siteului implica faptul ca ti-ai dat acordul asupra noilor termeni ai prezentului acord.

De asemenea, unele servicii oferite de schwarzkopfpro.ro pot face obiectul unor termeni diferiti, care vor fi afisati in cazul fiecarui astfel de serviciu, la loc vizibil, putand fi accesati inainte de folosirea serviciului.

Publicitatea si continutul furnizat de alte parti

Parti ale continutului inclus in schwarzkopfpro.ro pot sa fie furnizate de terte persoane cu care schwarzkopfpro.ro are incheiate contracte de furnizare de continut. De asemenea, in interiorul continutului schwarzkopfpro.ro pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. schwarzkopfpro.ro nu este responsabil in nicio masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, schwarzkopfpro.ro nu este responsabil asupra continutului paginilor la care se face trimitere din schwarzkopfpro.ro.

Notificari

Orice notificare catre schwarzkopfpro.ro trebuie trimisa in scris, prin intermediul postei sau al faxului, la adresa mentionata in prezentul document.

 1. Legea care guverneaza acordul

Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata instantelor romanesti competente de la sediul ETERNAL BEAUTY.

 

this is just a warning
Contul meu
Coș de cumpărături
0 Articole